nirvanaworld
nirvanaworld

KEZDŐLAP   ENTER   ZENE   KÉPEK   VIDEÓK   SZÖVEGEK

teljes koncertek

soha nem látott képek!

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

► SZÖVEGEK

Részletek

Kurt

Cobain

naplójából

 
Fektesd testmeleg gyermekeidet a hideg lábaimra az ágy végében. Elnézést kérek, hogy elnézést kérek. És a nyelvem végigfut a szájpadlásomon, amely olyan, mintha pici bordáim lennének.

Nem bánom a fogságot, de kicsit ízléstelen a nyersbőr és az élőhely leírása a ketrec mellett. Annak a kurva bikának látomása volt. Írt egy punk rock operát.
A TÖRTÉNET
Forestnek hívják és ő az egyik, aki kalciumot tesz a Tab üdítőkbe és a követői vele együtt lengetik a karjukat. Összekapaszkodnak és fémeket és sminkfestéket (fekete) mutogatnak. „Újra meg kell szépítenünk az erdőt” mondta a gőzgép feltalálója. Igen, de mi legyen az emberek halmaival? A csúcsosodó szivacsdombokkal, a likacsokkal és az ízlelőbimbó-darabkákkal amelyeket idegesen leharapott, majd kiköpött a csivavafejű Johhny Mathis-szörny? kérdezte a halászlé. Baromi száraz a Bong Water folyó gyantája. Szerintem romboljuk le a szűrő-falakat (kiáltotta Helium Boy) És akkor Kibaszott Bika megszólalt…

Hagyj ki 2 oldalt és folytasd 

Sötétbarna csomókat köpött a new-age-hívők vénájából. A talaj azonnal beitta és erről eszébe jutott, hogy az erdők sokkal súlyosabb állapotban vannak, mint gondolta. „Nézzétek barátaim” – monda. „Köpjetek és nézzétek milyen gyors a talaj” Majd mind az öten köptek és figyeltek. Tony Defranco rákok jelentek meg és begyűjtöttek minden apró cseppnyi nedvességet amit csak tudtak, mielőtt hőseink el nem taposták és el nem fogyasztották őket. A lakomát frissen facsart zsír-és löncshúsáldozattal ünnepelték meg, amelyet egy, a kilencvenes években született nem kívánt bébi koponyájába töltöttek. De ez nem magyarázat a balszerencsénkre – morgott Segghalászné. Kérlek, kérlek, Kibaszott Bika, mondj el többet, és újra szólt Kibaszott Bika.
Látomásomban füveseket láttam, akik elpusztítottak egy templomot, amelynek nincs teteje és csupán három fala van. Gyertyákat láttam, rengeteg gyertyát, és a Szűz Máriát, aki a hátánál fogva fel volt akasztva egy húskampóra. És az egyik betépett férfi megkérdezte „hé haver és a kurvák?” Aztán holtan esett össze, a keze alig érintette a nő mellét, és észrevette, hogy milyen fájdalmasan szép a nő, milyen tiszta és fehér és békés, ahogyan csirkével és szögesdróttal volt összekötözve és még nem

(ez van 2 oldallal később)

Egy teljes anarchia-jel volt a szoknyájára graffitizve. A srác feje lassan a haverjai felé fordult és egy könnycsepp szaladt le azon a baszott ronda arcán és felkiáltott: „Ez így NEM JÓ! MEG KELL ÉLLÍTANUNK!” És az egyik betépett lány féllábra állt és szétrúgta a széttrippezett seggét, nagyot szívott egy Lucky Strike-ból, majd hidegen/szétesve nézett vastagon kifestett (kék) szemhéjai alól, vastagon kikent szempillákkal, kifújta a levegőt és száraz, rekedtes hangon megszólalt: „na mi van, unatkozunk” és a többiek kiabálva körészaladtak. Huhú (abban a hanghordozásban azt jelenti: „nagyon részeg vagyok, izgatott vagyok és teljesen idióta vagyok.”) szétverték, elégették és odaszprézték a Black Flaget, de a Dokkent és a Whitesnake-et is. Aztán képzeld mi történt. Megkérdezték Kibaszott Bikát. Mi történt? Mi történt kérdezte Segghalászné. Kibaszott Bika így felelt: Egy idő után megunták a vandálkodást a templomban és elmentek, hogy vegyenek egy grammot. Szóval szerintem mindenki szedje össze az alapvető dolgokat ehhez az ősi tehénfejéshez. Nyugi, a folyó sosem szárad ki, mert a hegyekből táplálkozik, amelyek mindig az unalom rabjai lesznek.
THE END

________________________________________

BIZONYTALANSÁG, mint amikor tágra nyitod a szemed a sötétben, majd erősen becsukod, majd kinyitod és elvakítanak a szikrázó ezüst pöttyök, amik a szaruhártyád nyomása miatt keletkeztek, bandzsítasz, forgatod a szemed, fókuszálsz, majd újra megvakulsz, de legalább valahogy láttad a fényt. Talán a fény tárolódott a szemgödrödben, vagy ott maradt az íriszen, vagy hozzátapadt az össze véna és ideg végéhez. Aztán a szemed újra lecsukódik és valami mesterséges fény jelenik meg a szemhéjad előtt, talán csak egy villanykörte, vagy egy forrasztólámpa! Jézus, ez forró! A szempillám és a szemöldököm felkunkorodik és elolvad, miközben az égett szőr legborzasztóbb szagát ereszti magából és a Vörös Áttetszőségen keresztül látom a fényt (a szemhéjamban), látom a mozgó vérsejtek közeli képét, ahogy előre-hátra mozgatom a szememet, mintha dokumentumfilmet látnék amőbákról és zselészerű planktonokról, áttetsző életformákról, amik mozognak haver ezek nagyon kicsik nem érzem őket a szemem bizonyára SOKKAL tisztábban lát, mint gondoltam, olyan, mint egy mikroszkóp, de ez többé nem számít, mert maggyújtottak és igen, mostmár biztos vagyok benne, hogy égek. Az Istenit neki

________________________________________
 
PAPÍRSEBEK

Etetési idő
Ételt lök nekem az ajtó alatt
Kúszom lassan a fény rései felé
Néha nem találom az utat

Újságok szétterítve
Felszívják, amit lehet
Tisztítani kéne újra
Egy alapos slagozás

A hölgy, aki iránt anyai szeretet érzek, nem bír a szemembe nézni. De én látom az övét, amely kék és remeg, rángatózik és maszturbál

MEGMONDTAM – MEGMONDTAM – MEGMONDTAM

EGY OK EGY OK EGY OK           PRÓBÁLD ÚJRA

Festékes fekete ablakok
Körmöm beleszakad
Másokat látok, olyanok mint én
Miért nem próbálnak szabadulni?

Előhozzák az idősebbeket
Felém mutatnak
Az idősebbek lámpákkal jönnek
És elviszik a családomat

És sokkal később megtanulom értékelni a barátaimat a gúnyban – létezésem csupán a te kedvedért van, s ezért vagyok itt most veled

Hogy elvigyelek – magammal – szemed kék
Megnyugvást a NIRVANA-ban
NIRVANA NIRVANA NIRVANA
NIRVANAAAAAH

________________________________________

Fenyegetőnek érzem a gúnyt
Határozottan tudatában vagyok hangom őszinteségének
Szeretek emberekkel szexelni
Szeretem a szüleimet, ugyanakkor egyáltalán semmivel nem értek egyet, amit képviselnek.
Megértem és elismerem, hogy másoknak értéket jelent a vallás.
A zene befolyásolja az érzelmeimet
A punk rock szabadságot jelent
Mások személyiségének darabjait használom a sajátom összerakásához

________________________________________
Szeretem követni a szórakoztatóipar szereplőinek karrierjét, hogy befussanak. Szeretek mindent tudni róluk és ha nem áll rendelkezésre elég információ, a bulvárlapok is megteszik. Szeretem a punk rockot. Szeretem a furcsa szemű lányokat. Szeretem a drogokat (de a testem és a lelkem megakadályoz a fogyasztásában). Szeretem a szenvedélyt. Szeretem a jól felépített dolgokat. Szeretem az ártatlanságot. Szeretem és hálás vagyok a melósoknak, akiknek létezése lehetővé teszi, hogy a művészeknek ne kelljen szolgai állásban dolgozni. Szeretem elfojtani a torkosságot. Szeretem rosszul lejátszani a lapjaimat. Többféle zenei stílust szeretek. Szeretek gúnyt űzni azokból a zenészekből, akikről úgy érzem, hogy plagizálnak, vagy megsértik a zenét mint művészetet, azzal, hogy kizsákmányolják műveik szégyellnivalóan szánalmas verzióit.
Szeretek verset írni. Szeretem figyelmen kívül hagyni mások költészetét. Szeretem a bakelitet. Szeretem a természetet és az állatokat. Szeretek úszni. Szeretek a barátaimmal lenni. Szeretek egyedül lenni. Szeretem, ha bűntudatom van, mert amerikai fehér férfi vagyok.
Szeretek aludni. Szeretem teletömni a számat magokkal és csak úgy kiköpködni őket, miközben sétálok. Szeretem szívatni a parkoló autókba zárt pici, acsargó kutyákat. Szeretem, ha az emberek boldognak és felsőbbrendűnek érzik magukat a megjelenésem láttán. Szeretek előítéleteket gyártani az előítéletes emberekkel szemben. Szeretek bemetszéseket ejteni a kisgyerekek hasán, aztán addig kúrni a bemetszést, amíg a gyerek meg nem hal. Szeretem azt álmodni, hogy egy nap nemzedéki szolidaritás fog uralkodni a világ fiataljai között. Szeretek ármánykodni, hogy elkerüljem a konfliktusokat. Szeretem, ha pregnáns véleményem van, úgy, hogy semmivel sem tudom azt megtámasztani, kivéve az alapvető őszinteséget.
Szeretem az őszinteséget. Nem vagyok őszinte, és ez nem vélemény, ezek nem bölcs szavak, ez csak mentegetőzés a hiányos műveltségemért, az elveszett ihletemért, s a szeretetért, vonzalomért folytatott kétségbeesett kutatásért, felületességemért, szégyellőségemért mindenkivel szemben, akik nagyjából egykorúan velem. Ez nem is egy vers, csak egy nagy rakás szar. Mint ÉN.
Szeretek panaszkodni, miközben nem is próbálok tenni azért, hogy bármi jobb legyen. Szeretem a szüleim generációját vádolni azzal, hogy nagyon közel jutottak a társadalom megváltoztatásához, de feladták, miután a média és a kormány sikeres erőfeszítéseket tett, hogy szétrombolja a mozgalmat. Propagandacélokra használták a mansonokat és a hippik más képviselőit, hogy szemléltessék, hazafiatlanok, kommunisták, és sátánista, embertelen férgek valójában. És aztán a baby boomerekből lett a legtökéletesebb álszent, konformista yuppie-nemzedék.

Szeretem nyugodtan és racionálisan, konformista módra megvitatni a nézeteimet, annak ellenére, hogy szélsőjobboldalinak tartom magam. Szeretek behatolni a rendszer mélyére, úgy téve, mintha egy lennék közülük, s belülről, lassan rohasztani szét az egész birodalmat. Szeretem két rossz közül meggyilkolni a kisebbet és a nagyobbat.
Szeretem Istent eltávolítani a hatalmából
Szeretem abortálni Krisztust.
Szeretek birkákat kúrni.
Szeretem a tudatot, hogy a nők általában felsőbbrendűek és természetükből fakadóan kevésbé erőszakosak, mint a férfiak.
Szeretem a tudatot, hogy a nők jelentik a jövőt a rock and roll számára.
Szeretem a tudatot, hogy afrikai amerikaiak találták ki a rock and rollt, de csak akkor ismerték el őket, amikor alkalmazkodtak a fehérek normáihoz.
Szeretem a tudatot, hogy az afrikai amerikaiak az egyetlenek, akik új zenei formát hoztak létre ebben az évtizedben. Hip hop / rap

________________________________________
 
Egy behernyózott mániákus depressziós úszkál egy meleg lebegőtartályban és Leonard Cohent énekel, rejszolva, nézve a halászó golfozókat, miközben bélyeggyűjteményről álmodik

A szavak királya: MINDEN

Csak kúrni és énekelni tudok
Volt már valami annyira fontos, hogy meg akartad ölni a csíráidat?

Ki lesz a kiközösítettek királya és királynője?

Sokszor elveszettem már az eszemet
De a pénztárcámat még többször

A leghétköznapibb szavakkal:
1. Ne kövess el nemi erőszakot
2. Ne legyenek előítéleteid
3. Ne légy szexista
4. Szeresd a gyerekeidet
5. Szeresd felebarátaidat
6. Szeresd önmagadat

Ne hagyd, hogy a véleményed eltérítsen a fenti listáról

________________________________________

Annyiban mindenképpen jó, hogy kényelmes megélhetést biztosít. De az anyagi biztonságot leszámítva nem olyan bölcs dolog ezt a foglalkozást űzni. Az egyik fő problémám az, hogy úgy érzem, mintha a nap 24 órájában értékelnének, zenekarban lenni nagyon kemény munka és az elismerés önmagában nem éri meg, kivéve, ha még mindig szeret az ember játszani. És én szeretek, te jó Isten, mennyire szeretek élőben játszani, ez a legősibb energialevezető módszerek egyike, amit megoszthatsz másokkal is, a drogozás és a szex mellett. Szóval, ha bedrogozva elmész egy jó élő koncertre és még szexelsz is aznap este, akkor tulajdonképpen minden lehetőséggel éltél, hogy levezesd az energiáidat, arra pedig mindannyiunknak szüksége van, hogy kiengedjük a gőzt. Ez így könnyebb és biztonságosabb, mint abortuszklinikák előtt tiltakozni, imádkozni Istenhez, vagy arra törekedni, hogy baja essen felebarátodnak.
Szóval menjetek egy koncertre, táncoljatok egy kicsit, aztán közösüljetek

________________________________________


Elsődleges

Amikor másodszor szakítottunk
Elvesztettem egy hangot az őszinteség elázott
Jobban szeretem magamat nálad – tudom ez
Rossz de mit csináljak?

Egy síkon vagyok – nincs okom panaszra

Amikor 18-adszor szakítottunk
Zajt hallottam, úgyhogy egy keresztet elégettünk
Kéz a kézben sétáltunk a felvonulásokon
Levettük a köntöst és erőszakolni kezdtünk

Loptál tőlem – ezer bocsánat
Loptam tőled – vád alatt leszek
Mi mást tehetnénk – hozzád tartozom
Mi más lehetne – ezer bocsánat

Mi mást mondhatnék – Minden szavam szürke
Mi mást kéne írnom? – Nem akarok harcolni
Hogyan másképp érezhetnék? – Összes ajkunk zárva
Mire számítottál? – idegroncs vagyok

A napon a napon egynek érzem magam
A napon a napon házas vagyok
Házasság
Yeah, yeah, yeah, yeah

________________________________________
 
Nincs befejezve

Azt hiszem barom vagyok

Nem vagyok olyan, mint ők – de úgy tudok tenni
A nap lement – de nálam világos van
A napnak vége – de én jól szórakozom
Azt hiszem, barom vagyok – vagy talán csak boldog

A szívem összetört, de van egy kis ragasztóm
Segíts beszívni és megragasztani veled
Lebegünk majd és felhőkön járunk
Aztán lejövünk és másnaposak leszünk

Nyúzd meg a napot és aludj el
Lélegezz csak – a lélek gyenge
Tanulság levonva – kívánj szerencsét
Gyógyír a leégett bőrre – élessz fel

________________________________________
Sok mindent szeretnék mondani, de ezt inkább rátok hagyom, azokra hagyom, akik nálam jobban ki tudják fejteni a dolgokat. A panaszokat alátámasztó tények, a vitához szükséges türelem. Lehetetlen leállítani az ültetvényesek, a munkásaik és a rabszolgáik programját. A szolgák beleszületnek a saját világukba. Nem kérdőjelezik meg, nem is tudnak róla, belenyugvás nemzedékeken át, elfogadták, hogy „így van és nincs másképp”. Kultúra-fosztottan egy tollban. Ott születik a tollban és bár elfolyatja a tintát, de újratölt, hogy eldobható tárgyakért fohászkodjon és nélkülözhetetlen tárgyakért fohászkodjon a hitével, amelyet a feudális urak ruháztak rá. „Eszi, nem eszi” „Megszoksz vagy megszöksz” „Én hoztalak ebbe a világba és én is veszlek ki belőle” „Azt majd én megítélem” Nincs menekülési ösztönük, egymás hegyén-hátán hevernek egy túlnépesedett tartályban, csak fekszenek és várják az etetést és többet zabálnak, mint amennyire szükségük van és többet akarnak, mert nem tudják, hogy lesz-e majd még ilyen. Szaporodnak és zabálnak, várnak és panaszkodnak és imádkoznak

________________________________________
 

Egy öregember hónaljából indul, lassított felvételen szétrobbantott gátak sebességével. Az izzadság vajkrémje lassan leolvad az érett, rózsaszínes bőrön, amely ernyedten fogja körül a karját, s összegyűlik gondozatlan, töredezett körmein. A cseppek összegyűlnek, majd a halálba vetik magukat. Tócsába csattanva érkeznek a moherágyakon bénán fekvő gyermekek selymes combjára
A mocskos könyvek kényszerítették, hogy pedofillá váljon
Nem vagyok olvasott, de amikor olvasok, jól olvasok
Nincs időm értelmezni amit megértek egy párbeszédből
Kilenc éves koromra túlvoltam szinte minden lehetséges párbeszéden
Csak hörgésekkel, sikolyokkal, hangokkal, a kezem gesztusaival és a testemmel érzek. Szellemileg süket vagyok

Szándékosan naív maradok és távoltartom magam az evilági információktól, mivel az az egyetlen mód, hogy elkerüljem a megcsömörlést.
Minden, amit teszek, belülről jön és tudattalan, mivel a lelkiség nem racionalizálható.
Nem érdemeljük meg ezt a megtiszteltetést

Nem tudok beszélni, csak érezni tudok. Talán egy nap Helen Kellerré változom, kilyukasztom a füleimet egy késsel, majd kivágom a hangszalagjaimat

Ha tudni akarjátok milyen a túlvilág, vegyetek fel egy ejtőernyőt, szálljatok fel egy repülőre, lőjetek be egy jó adag heroint a vénáitokba, majd egyből utána nyomjatok egy kis nitrót és ugorjatok.
Vagy gyújtsátok fel magatokat

________________________________________
 
Számít a szavazatod

Kérlek, ne basztasd a szabadságomat, különben kénytelen leszek megerőszakolni, megkínozni és megcsonkítani a családodat

Az abortusz hamarosan illegális lesz
Az amerikai középiskolai történelemtanárokat karámokban tenyésztik Montanában. A köszvénnyel vannak egy szinten. Ne bízzatok bennük, engedelmeskedjetek nekik, de ne bízzatok bennük.

Hasznosítsd újra a hulladékot
Szavazz
Kételkedj
vagy
Lődd szét a fejedet

Mielőtt elalszom, vagy ha nagyon unatkozom, fogom magam, és… lefekszem és gondolkozom egy darabig, amíg bele nem merülök egy félig-meddig hipnotikus tudattalan állapotba, van aki álmodozásnak hívja, van aki csak kibaszott elszállásnak. de úgy érzem nem vagyok itt és nem számít, mert elegem van abból, hogy unalmas helyzetekbe és párbeszédekbe bonyolódjak, mindennapi szappanoperákba illő eseményekbe. van, aki elmélkedésnek hívja, de amikor ebben a konkrét elmeállapotban vagyok, elfelejtek gondolkodni és puszta megfigyelővé válok. Hihetetlen érzékenységgel veszek észre dolgokat, például ha erősen koncentrálok, pici, áttetsző foltokat látok a szemem külső héján (vagyis a kötőhártyán) úszkálni. És csak úgy tudom követni, ahogyan a szemem lefelé mozdul. olyan, mintha filmet néznék, amőbák, vagy zselészerű planktonok mikroszkóp alatti mozgásáról. És ha becsukom a szememet és belenézek a napba, Fényes Narancsszínű Vörösség sugárzik élénk képet a vérsejtjeimbe, vagy oda, amikről azt gondolom, hogy vérsejtek. és nagyon gyorsan mozognak és megint csak addig tudok rájuk koncentrálni, amíg túl nem erőltetem a szememet és el kell fordítanom a fejemet a naptól, bele egy párnába, és erősen megdörzsölöm a szemeimet és akkor pici szikrázó fénygömböket látok (van, aki csillagoknak hívja őket) csak egy-egy másodpercig láthatóak, aztán, ahogy a látásom újra éles lesz a víz vagy a dörzsölés okozta könnyek mögött kinyitom a szememet és felnézek az égre (elfelé a naptól) és elfelejtem a kibaszott kis tekergőző dolgokat, amik a szemem külső rétegén mozognak, meg a vérsejtjeim közeli látványát a szemhéjamon és csak bámulok az égre és nem próbálok megformálni semmit, csak belelátok a felhőkbe mindenféle arcokat, tárgyakat, szobrokat, és ugyanezt csinálom a fák erezetével, meg a lambériával a falon.
Egyszer láttam Jézust egy tortilla szirmon

________________________________________
Férfi vagyok, 23 éves, és szoptatok.
A mellem még sosem fájt ennyire, még akkor sem, amikor az agresszív iskolatársaim megcsavarták a mellbimbóimat. Már akkor szőrösek voltak ott lent, amikor én még a babáimmal játszottam. Hónapokig nem maszturbáltam, mert elvesztettem a képzelőerőmet. Behunyom a szemem, és látom apámat, kislányokat, német juhászokat, tévébemondókat, de egyetlen kéjsóvár, szopósszájú meztelen szexbombát sem látok, akik remegnek a gyönyörtől nemlétező pózokban, amiket megálmodtam. Ha behunyom a szemem, gyíkokat látok és uszonyos csecsemőket. Olyanokat, akik deformálódva születtek, mert az anyjuk rossz fogamzásgátló tablettát szedett.

Komolyan, félek magamhoz érni.


 
________________________________________Abszolút és teljes mértékben támogatom: a homoszexualitást, a droghasználattal való kísérletezést (bár én vagyok a túlzások káros eredményeinek élő bizonyítéka), az elnyomás elleni harcot (lásd: vallás, rasszizmus, szexizmus, cenzúra és hazafiság), a zenei kreativitást, a művészetet, az újságírást, a szerelmet, a barátságot, a családot, az állatokat és a mindenre kiterjedő, erőszakosan szervezett, terrorista-vezetésű forradalmat.
A torkosok nem programozhatóak át

Szép lenne látni, hogy a torkosokat olyan természetességgel vadásszák, hogy végül vagy szembefordulnak addigi életükkel, vagy úgy beszarnak, hogy többé el se mernek menni hazulról.
John Lennon volt a bálványom egész életemben, de a forradalmat illetően baromira nincs igaza.
Ülj a seggeden és veresd meg magad!
Lófasz! Fegyverezd fel magad, nézd ki a torkosság vagy az elnyomás egy képviselőjét és lődd szét annak a köcsögnek a fejét! Írj kiáltványokat, amik ideálról, kapcsolatokról és újoncokról szólnak.
Lépj ki a nyilvánosságra, kockáztasd a börtönt vagy a merényletet, dolgozz a célpontodnak, így könnyebben beépülsz a rendszerbe lassan rohaszd szét a birodalom mozgatórugóit


 
________________________________________
Cigaretta volt a kezemben, amiről azt hittem, hogy egy toll. Elkezdtem levelet írni a képviselőmnek. Meséltem neki a nyomorról és a korrupcióról és a denevérbarlang halálrockerlányokról, akik sztriptízbárban táncoltak a városban, míg próbálnak leszokni a drogokról, és arról, hogy ők mennyire, de mennyire gondoskodóak és ha több vegetáriánus vámpír összpontosítana a lemondás-műhiba ügyekre, a sötétben ülve, összegyűjtve az elveszett gyermeki energiáját ebben a valóságban, akkor vége mindannyian nyalókaízű alkoholos italokat fogyaszthatnánk, a lusta Rhone vagy Rajna partjánál.
Nem vagyok rád zabos, és nem is érzek szörnyű, kínzó vágyat arra, hogy, vagy csak általában. És nagyon fáj tőle a tüdőm. Ezt a buzit átitatta a CCPP-től való félelem és heavy metal-balladákba burkolózott és adott egy rongyot, hogy papírokat áztassak a kedvenc parfümömbe, hogy fejjel lefelé ragasszak fel egy bélyeget, ebből is világos, mennyi szag van itt és most, az őseink és a kovakő, sőt, még a citrus-színű sportpalackok előtt is. Na, gondold át, hogy mi mennyire fontos. 
________________________________________
Nehéz megfejteni a különbséget egy őszinte előadó és egy őszinte szélhámos között.

Vadul hánytam, míg a gyomrom szó szerint ki nem fordult magából, hogy megmutassam nektek a finom, szőrszálhoz hasonló idegeket, amelyeket gyermekeimként neveltem, díszítettem és pácoltam. Minden egyes darabot, mintha Isten személyesen kúrt volna meg és helyezte volna belém ezeket az értékes kis petéket. Páváskodva, anyai büszkeséggel körbemutogattam őket, mint egy kurva, akit felmentettek a folyamatos kínzás és nemi erőszak kötelessége alól és előléptettek egy sokkal méltóságteljesebb állásba, a sima, jó öreg, mindennapi egészséges prostitúcióba. A tollbokrétám a puncim.
RAJZFILM
Annyira szeretem azt a brutális hatást, amikor egyetlen szót kínálok, amin lehet gondolkodni, mint a…
RAJZFILM
Bazmeg öreg, gondolkodj rajta
RAJZFILM
KEMÉNY, öreg
KEMÉNY

Ha azt hiszed, már mindent megtettek és elmondtak.
akkor hogy lehet, hogy semmit sem oldottak meg és fejtettek meg?
Téged kérdezlek.
Szarkasztikus mosollyal, a 90-es évek stílusában. Kicsit, hm… defenzíven, hogy finoman fejezzem ki magam és durván cselekedjek.

 
________________________________________


Déjá Vudu

Ipari mérető szemeteszsák, tele folyékony fájdalomcsillapítóval, frissen vágott fűszörppel, különösen visszamaradott, embriókori alkoholmérgezést szenvedett Costo Mesa-i szerencsétlenek epéjével, akik néhány kromoszómányi távolságra vannak a veszélyes példáktól, ami bizonyítja, miért leszünk harmadik világbeli ország néhány éven belül. Ha így néz ki az ifjúsági underground kultúra, inkább visszabújok a hatalmas villámba, simogatom a csüngőhasú malacomat, Hagen Dazs fagyit zabálok ezzel a szemetszsákkal, egy vastüdő-lebegőtartályban, alámerülve egy nyugtató fürdősóval töltött üveg, nem, arany akváriumban, ahonnan jól látható a tévéképernyőn végtelenített horgász-és golfműsorok, miközben a Grateful Dead dübörög a hangszórókból. Nyugiban fekszem, nincs rajtam más, csak egy Phil Collins vizeletével és Cherry Garcia vérével színezett póló. Annyira nyugodt és híres leszek, hogy egy Bob nevű öregember mérföldeket fog utazni, hogy találkozhasson velem. Széthúzza a faromat és belém rakja. Pont akkor hal meg, amikor belémélvezett és az összes orgonja, ocsmány gondolata és igazság iránti vágya felszívódik majd a beleim falán. Újjászületek majd. Annyira újjá, hogy lesz energiám elfutni mezítláb Leadberry sírjáig, kiásom a holttestét és felszállok vele egy járatra a vatikán felé. Felszögelem Huddie testét a sarokba a mennyezeten, lefestem fehérre és estélyi ékszerekkel díszítem a ruháját.

________________________________________
 

Pisis kis önjelölt fösvénybíró
Oh a bűntudat
A Bűntudat
Az autógrammok
A hírnév
A fények
A vakuk
A csillogás
A Bűntudat
A Bűntudat

Forrás: justme.gportal.hu
Forrás forrása: Kurt Cobain - Naplók (Tericum Könyvkiadó, 2004)

 


 

                     

kontakt
Hivatkozás | A honlap szerkesztőjének bemutatkozása Fórum Copyright ˆ 2011 - NIRVANAWORLD - Minden jog fenntartva

 


Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha